Aantal personen: 4
1 Blikje tonijn ( op waterbasis)
1 kleine rode ui
1grote komkommer
300 gr couscous
2 vleestomaten
1/2 bosje koriander of platte peterselie
Voor de dressing:
4 eet olijfolie
2 eetl citroensap
1eetl gembersiroop
zout en peper.
Laat de tonijn uitlekken. Snipper de ui heel fijn. Verwijder de zaad lijsten uit de komkommer en snijd de rest in reepjes. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat het afkoelen. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Klop de dressing van de olijfolie, het citroensap, de gembersiroop en zout en peper. Schep alles door elkaar. Laat de salade even staan zodat de smaken kunnen intrekken. Garneer met gehakte koriander of platte peterselie. Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |